Peta Twijstra coaching Leeuwarden


Peta Twijnstra coaching training intervisie is gevestigd in Leeuwarden.

Mijn loopbaan heeft mij gebracht waar ik nu ben: Het coachen van mensen! Dat is wat ik het beste kan en wat ik het liefste doe.

Sinds 2005 ben ik zelfstandig ondernemer en werk ik als coach, trainer, intervisiebegeleider en vertrouwenspersoon. Ik heb een mooie praktijkruimte in de binnenstad van Leeuwarden, op de Oostergrachtswal. Een rustige plek met uitzicht over Leeuwarden en prima parkeermogelijkheden.

Kenmerkend is mijn resultaatgerichte en afwisselende aanpak waarbij ik betrokken en meevoelend ben, humor heb en goed afstem. Ik schakel tussen ratio en intuïtie en tussen resultaat en zingeving.

Ik heb ervaring als leidinggevende in het onderwijs en als coördinator in verschillende asielzoekerscentra. Mijn loopbaan begon in het basisonderwijs en ik werkte in het volwassenonderwijs als docent en leidinggevende.

Ik ben veelzijdig en doe graag verschillende dingen.

In 2004 heb ik de 'Leergang voor Professionals' gevolgd bij School voor Coaching, marktleider op het gebied van coaching.

Ik ben lid van de Nobco (Nederlandse Orde voor Beroepscoaches) en de EMCC (De European Mentoring & Coaching Council) en ben sinds november 2007 volgens het door deze organisaties gehanteerde acreditatiesysteem senior practitioner.

Sinds 2010 ben ik practitioner Logosynthese.

Door regelmatige na- en bijscholing ben ik op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van coaching en intervisie.

Contactgegevens:

Peta Twijnstra
Oostergrachtswal 37
8921 AA Leeuwarden
058 - 7440024
info@petatwijnstra-coaching.nl

www.petatwijnstra-coaching.nl