Vacature Bezorger Albert Heijn Online, Leeuwarden Leeuwarden


Over het bedrijf:

Bedrijfsnaam: Consolid
Bedrijfsprofiel:

Provincie: Friesland
Plaats: Leeuwarden

Functieomschrijving:

Als bezorger bij Albert Heijn Online bezorg je per dienst bij gemiddeld 15 klanten de boodschappen tot in de keuken. Je bouwt veel rijervaring op en werkt in een leuk collegiaal team.

Rijden met een bakwagen in een drukke binnenstad, sjouwen en trappen lopen zie jij als een uitdaging. Je voelt je fit genoeg om zwaarder werk te doen en je vindt het ook leuk om bij de mensen thuis te komen. Je werkt zelfstandig, flexibel en bent ?eigen? baas.

Er wordt gewerkt in ochtend- en middagdiensten, waarbij het aantal uren en de werktijden per dienst variŽren. De ochtenddienst wordt gepland tussen 06:00 en 15:00 en de middagdienst tussen 13:00 en 22:00.
Check voor meer informatie over deze functie en een indruk van de werkzaamheden bij AH Online onze vlogs op https://www.consolid.nl/vlogs/

Vereiste vaardigheden:

Gewenste eigenschappen

Wij bieden: Een leuke en afwisselende baan voor langere tijd met veel klantcontact; Een aantrekkelijk salaris √† ‚ā¨12.81 bruto p/u inclusief ADV-toeslag vanaf 22 jaar e.o.; Opbouw van vakantiedagen en 8% vakantiegeld; Reiskostenvergoeding; Opleidingsmogelijkheden binnen vervoer en veiligheid via de Consolid Academy; Aantal uren op basis van jouw beschikbaarheid; Veel persoonlijke aandacht.

Sector: Transport, Logistiek

Functie: Chauffeur B

Opleidingsniveau: LBO/ LTS

Dienstverband: Parttime

Reageren op deze vacature